Nieuw bij 4D Wereldmassages.

Lichaamspakkingen zijn bedoeld om het hele lichaam een opkikker te geven. Deze speciale behandelingen zijn een ware traktatie voor het lichaam. Zij zorgen voor nieuwe energie en verstevigen de huid. Ze werken effectief en geven een direct voelbaar resultaat. Door de behandelingen worden afvalstoffen afgedreven. Bovendien worden er mineralen aan de huid toegevoegd.

Eerst ontvangt u een heerlijke scrub die de dode huidcellen verwijderd. Hierna zal de pakking zorgvuldig op het lichaam aangebracht worden. Daarna wordt het lichaam gewikkeld in folie. Vervolgens gaat u heerlijk relaxen onder een warme deken. De verwarming van het lichaam versterkt de werking van de pakking en het bevordert de ontslakking. De pakking moet 30 minuten intrekken. Daarna wordt de overtollige pakking verwijderd met een warme douche. Na een lichaamspakking voelt u zich als herboren en voelt de huid zijdezacht aan.

We hebben een ruim assortiment aan lichaamspakkingen, ieder met hun eigen unieke eigenschappen en werking:

Rozenpakking: Heeft een verzachtende werking, het werkt vocht herstellend, het verzorgt en is ontstekingsremmend. Deze pakking heeft een gunstig effect op de onrustige huid, droge huid en de oudere huid. De rozengeur zorgt voor een kalmerend effect.

Lavendelpakking: Deze pakking is rijk aan minerale en oligo-elementen en daardoor wordt de huid verzorgd en versterkt. De lavendelpakking heeft een zachte geur en draagt bij aan een heerlijk ontspan moment. Lavendel werkt kalmerend, helpt tegen hoofdpijn en herstelt de balans tussen lichaam en geest.

Sinaasappelpakking*: Sinaasappel brengt gestagneerde energie weer in beweging. De pakking werkt kalmerend en ontspannend. Het werkt goed tegen depressiviteit en slapeloosheid. Sinaasappelolie is goed voor alle huidaandoeningen.

*word niet gegeven tijdens een zwangerschap (bittere sinaasappel zouden de weeën kunnen opwekken)

Aloë Vera: Heeft een kalmerende werking, het hersteld de huid en is licht pijnstillend. De pakking zorgt voor een mooie gladde huid. Deze pakking wordt aangeraden bij huidklachten en bij een gevoelige huid.

Total Relax Treatment Oil: De olie regenereert, voedt en beschermt de huid tegen veroudering en de invloeden van buiten af. De olie zorgt er voor dat de huid na de behandeling zijdezacht aanvoelt.

Lichaamspakkingen


Arrangement 1.     
Lichaamspakking naar keuze (45 minuten)                     € 54,99  

Arrangement 2.


Stoomcabine, lichaamspakking naar keuze (60 minuten)                                                                      
€ 64,99

Arrangement 3.


Stoomcabine, massage van rug nek schouders en lichaamspakking (90 minuten)           

€ 84,99