Hamam


Het hamam ritueel behoort tot ’s werelds oudste reinigingsrituelen voor lichaam en geest en heeft zijn roots in de Griekse, Romeinse en later vooral Arabische wereld. Een hamam behandeling mag met recht een feest voor de zintuigen worden genoemd!

Oorspronkelijk wordt deze vorm van massage toegepast in een natte ruimte en wordt gewerkt met erg veel water. Wij bieden een variant die we de salon hamam noemen, waarbij het mogelijk wordt deze behandeling ZONDER douche of natte ruimte te kunnen toepassen. Bij 4D Wereldmassages hebben we dit Arabische scrub en reinigingsritueel samengesmolten tot een unieke beleving van de hamam: een heerlijke lichaamsreiniging en ontspanning ineen.

De hamam masseuse (Tellak) verwijdert de dode huid d.m.v. het scrubritueel met Dode Zeezout. Vervolgens krijg je een heerlijke pakking die zorgt voor een goede hydratatie van de rug, extra mineralen worden opgenomen en afvalstoffen zullen sneller het lichaam verlaten. Onze hamam eindigt met een heerlijke zeepmassage die je verder laat wegdromen.

Een heerlijke totale beleving.