Schoonheidssalon Antarctica

Betreed het adembenemende Antarctica en wie weet kom je oog in oog te staan met een pinguïn of ijsbeer.

In onze salon kun je terecht voor verschillende gezichtsbehandelingen. Wij werken met het merk Kueshi, de producten zijn parabenen vrij en zijn niet getest op dieren.

Gezichtsbehandeling basic 45 minuten - €34,99
Je behandeling bestaat uit het reinigen van het gezicht met een milk. Vervolgens krijg je een gezichtsscrub. Daarna krijg je een masker aangepast aan je huidtype en een korte gezichtsmassage. Je behandeling wordt afgesloten met een dagcrème, aangepast aan je huidtype.

Gezichtsbehandeling complete 60 minuten - €41,99
Je behandeling bestaat uit een dieptereiniging van het gezicht met een milk. Vervolgens krijg je een stoombadje met een etherische olie. Daarna word het gezicht gescrubd met een borstelapparaat. De onzuiverheden worden verwijderd. Daarna worden je wenkbrauwen gemodelleerd en geëpileerd. Je krijgt aansluitend een masker met een korte gezichtsmassage. Je behandeling wordt afgesloten met een fijne dagcrème aangepast aan je huidtype.

Gezichtsbehandeling deluxe 75 minuten - €52,99
Je behandeling bestaat uit een dieptereiniging van het gezicht met een milk. Vervolgens krijg je een stoombadje met een etherische olie. Daarna word het gezicht gescrubd met een borstelapparaat. De onzuiverheden worden verwijderd. Daarna worden je wenkbrauwen gemodelleerd en geëpileerd. Je krijgt aansluitend een masker met een korte gezichtsmassage. Je behandeling wordt afgesloten met een oog crème en een serum onder de fijne dagcrème die is aangepast aan je huidtype.