Je kunt je (duo) Lomi - Lomi arrangement alleen telefonisch boeken zie contact.

Arrangement Lomi - Lomi 60 minuten.*
Je arrangement begint in 1 van onze karakteristieke huisjes waar je gaat genieten van een verkwikkend voetenbad met heerlijk geurend badzout.

Je behandeling bestaat uit een ontspannende Lomi - Lomi massage van rug, nek en schouders. Vervolgens scrubben wij de rug met dode zeezout. Het arrangement eindigt met een geurige pakking van de rug. Terwijl de pakking intrekt kun je genieten van ontspannende muziek.

Arrangement Lomi - Lomi - 90 minuten.*
Je arrangement begint in onze jungle (saunaplein) waar je gebruik kunt maken van de infraroodsauna.

Vervolgens nemen wij je mee naar een van onze karakteristieke huisjes. Je behandeling bestaat uit een ontspannende Lomi - Lomi  massage van rug, nek en schouders. Vervolgens scrubben wij de rug met dode zeezout. Het arrangement eindigt met een geurige pakking van de rug. Terwijl de pakking intrekt kun je genieten van ontspannende muziek.

Arrangement Lomi - Lomi - 120 minuten.*
Je arrangement begint op ons jungleplein met sauna, stoomcabine en zonnebank. De 2 persoons jacuzzi is tegen meerprijs bij te boeken bij dit arrangement.

Vervolgens nemen wij je mee naar een van onze karakteristieke huisjes. Je behandeling bestaat uit een ontspannende Lomi - Lomi massage van de volledige achterkant van het lichaam. Vervolgens scrubben wij de rug met dode zeezout. Het arrangement eindigt met een geurige pakking van de rug. Terwijl de pakking intrekt kun je genieten van ontspannende muziek.

*Onze massages zijn ook mogelijk als duo behandeling.

Voor meer informatie over de Lomi - Lomi massage zie hier