Je kunt je (duo) arrangement alleen telefonisch boeken zie contact.

Arrangement 1001 nacht - 60 minuten.*
Je arrangement begint met een kopje koffie of thee op ons saunaplein. Je geniet daar van een verkwikkend voetenbad met heerlijk geurend badzout. Vervolgens kun je gebruik maken van onze stoomcabine.

Daarna volgt het reinigingsritueel in onze salon-hamam waar je wordt ondergedompeld in het mysterie van het Midden-Oosten. Je behandeling bestaat uit een traditionele zeepmassage van de rug, nek en schouders. (met een speciale zeepzak wordt een weldaad aan schuim van olijfzeep verkregen waarmee de rug wordt gemasseerd). Daarna wordt je rug gescrubd met dode zeezout en er volgt er een tradionele rashoul (kleipakking) van de rug. Tijdens het intrekken van de pakking kun je luisteren naar rustgevende muziek.

Arrangement 1001 nacht - 90 minuten.*
Je arrangement begint met een kopje koffie of thee op ons saunaplein. Vervolgens kun je gebruik maken van onze stoomcabine en infrarood sauna.

Daarna volgt het reinigingsritueel in onze salon-hamam waar je wordt ondergedompeld in het mysterie van het Midden-Oosten. Je behandeling bestaat uit een traditionele zeepmassage van rug, nek en schouders. (met een speciale zeepzak wordt een weldaad aan schuim van olijfzeep verkregen waarmee je wordt gemasseerd). Daarna wordt je rug gescrubd met dode zeezout en er volgt er een tradionele rashoul (kleipakking) van de rug. Tijdens het intrekken van de pakking kun je luisteren naar rustgevende muziek.

Arrangement 1001 nacht - 120 minuten.*
Je arrangement begint met een kopje of thee, daarna kun je ontspannen op ons jungleplein met sauna, stoomcabine en zonnebank. De 2 persoons jaccuzi is tegen meerprijs bij te boeken bij dit arrangement.

Daarna volgt het reinigingsritueel in onze salon-hamam waar je wordt ondergedompeld in het mysterie van het Midden-Oosten. 
Je behandeling bestaat uit een traditionele zeepmassage van de volledige achterkant van je lichaam.(met een speciale zeepzak wordt een weldaad aan schuim van olijfzeep verkregen waarmee je wordt gemasseerd). Als afsluiting krijg je nog een korte oliemassage. Daarna wordt je rug gescrubd met dode zeezout en de benen worden gescrubd met een handschoen. Vervolgens volgt er een tradionele rashoul (kleipakking) van de rug. Tijdens het intrekken van de pakking kun je luisteren naar rustgevende muziek.

*Onze massages zijn ook mogelijk als duo behandeling.